4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Polat’a hemşehri jesti

POLAT’A HEMŞEHRİ JESTİ

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, dün Taşhan’da aldığı anlamlı hediye ile büyük bir moral buldu. Adem Çelik isimli esnaf Polat’a Oltutaşı’ndan imal edilmiş bir şilt takdim etti.

Erzurum’da yoğun bir gün geçiren spor adamlarının son uğrak yeri Taşhan oldu. Oltu taşı işletmecilerinin ve pazarlamacıların yer aldığı Rüstempaşa Bedestenini gezen ve esnafla sohbet eden Spordan Sorumlu Devletk Bakanı Faruk Nafiz Özak ve spor adamları Taşhan’da neşeli dakikalar geçirdi. Çocuklarla sohbet eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli olduğunu ifade eden bir çocuğa 200 TL harçlık verirken, “Ben Erzurumsporluyum” diyen bir öğrenciye ise Bursaspor Eski Başkanı ve TFF Başkan Yardımcısı Levent Kızıl 100 TL verdi. Taşhan esnafı Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Süper Lig Kulüpleri’nin başkanlarına yakın bir ilgi gösterdi.

ÇELİK’TEN POLAT’A PLAKET

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat’a Taşhan’da güzel ve anlamlı bir jest yapıldı. Adem Çelik isimli bir esnaf kendisi ile tokalaşan Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a “Sayın başkanım sizi çok seviyoruz, bir hemşehrimiz olarak Galatasaray’ın başında olmanızdan gurur duyuyoruz” diyerek kendisine Oltu taşı’ndan yapılmış Galatasaray arması işlemeli bir şilt takdim etti. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, genç esnaftan aldığı anlamlı hediye karşısında hem duygulandı, hem de büyük bir moral buldu. Polat, anlamlı hediyeyi aldıktan sonra, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a dönerek, “Bak başkanım işte böyle olur Galatasaraylı jesti” dedi. O esnada Yusuf Cömert isimli bir esnafta sarı-kırmızı renkli bir çanta verince, “Esnafımızı çantası bile sarı-kırmızı” dedi.

POLAT’A HEMŞEHRİ JESTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba 16:09:02
Güncelleme :19 Ocak 2011 Çarşamba 18:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?