7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polat'tan Abuş'a anlamlı jest

POLAT'TAN MİLLİ TAEKWONDOCU ABUŞ'A ANLAMLI JEST

Ankara İller Bankası’nda aktif spor yaşantısını sürdüren Erzurumlu Taekwondocu Tuba Abuş’a, en büyük destek Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat’tan geldi.

30-31 Ekim 2010 tarihlerinde Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de yapılan 2010 Avrupa Takımlar Şampiyonasında Bayanlarda 67 kiloda Türkiye’yi Nur Tatar ile birlikte temsil eden Tuba Abuş, Türkkiye’nin üçüncü olmasında önemli bir rol oynadı. Milli taekwondocu bronz madalya ile döndüğü Erzurum’da ayağının tozu ile Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat’ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuyu kutlayan Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat, Pasinler halkı olarak ilçelerinde öğretmenlik yapan Milli Taekwondocu’nun başarısı ile gurur duyduklarını söyledi.

Kaymakam Polat, Yastıktepe Köyü’nde öğretmenlik yapan Milli Taekwondocu Tuba Abuş’a Milli takım kampları için gereken desteği vereceklerini belirtirken, Abuş’un Erzurum Şehir Merkezi’ne görevlendirilmesi için de üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Spora verdiği destekle gerek Erzurum’da gerekse görev yaptığı Oltu ile Pasinler’de halk tarafından takdir edilen Kaymakam Gürkan Polat, “Tuba’nın öğretmenlik mesleğini icra etmesi kutsal bir görev ancak Milli takımın formasını temsil etmesi ve bayrağımızı dalgalandırması bizim için daha önemli. Tuba Abuş için her zaman üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” dedi.

Erzurum’da kaldığı süre içerisinde Ata Spor Salonu’nda çalışmalarını Antrenörler Zafer Kavcı ve Süleyman Baykal yönetiminde sürdürdüğünü belirten Abuş, Isparta’ya gittiğinde ise kendisine ablası Rüveyda Abuş’un antrenörlük yaptığını belirtti. Antrenör Zafer Kavcı ile birlikte Pasinler Kaymakamı Gürkan Polat’ı ziyaret eden Abuş, Kaymakam Polat’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Abuş, “Bundan sonra daha çok çalışıp ülkeme altın madalya kazandıracağım. Kaymakamımız Gürkan Polat’ında bizi motive etmesi ve destek vermesi çalışma şevkimizi daha da artırdı” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2010 Çarşamba 16:52:00
Güncelleme :3 Kasım 2010 Çarşamba 16:56:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?