4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Polis, Musa'nın katilini arıyor

ERZURUM POLİSİ MUSA'NIN KATİLİNİ ARIYOR

Erzurum'da hunharca öldürülen 12 yaşındaki Musa Kang'ın katil zanlısının yakalanması için Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri seferber oldu.

6 gün önce okula giderken kaçırıldığı öne sürülen ve dün metruk bir binada cesedi bulunan Musa Kang'ın katil zanlısının yakalanabilmesi için oluşturulan özel ekipler şehrin dört bir yanında operasyonlar düzenliyor.

Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, konuyla ilgili olarak yüzlerce ihbar geldiğini ve alınan ihbarların tamamını değerlendirdiklerini belirterek, "Dün 50'den fazla ihbaryapılan adrese operasyon yapıldı. Ancak henüz sonuç alınamadı. Yaklaşık 600 polis bu konuyla ilgili çalışmalarını yürütüyor. En kısa zamanda katil zanlısını yakalayacağımıza inanıyoruz" dedi.

Öte yandan Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk ise Musa Kang'ın katilinin yakalanması için polisin seferber olduğunu belirterek, "Erzurum hassas bir şehir. Dün katil zanlısının yakalandığı yönündeki dedikodular üzerine binlerce vatandaşımız polis merkezi önünde toplandı. Halkımızın sağduyulu davranmasını bekliyoruz. Provokatörler konusunda dikkatli olmalarını istiyoruz. Katilin en kısa zamanda bulunarak yargı önüne çıkarılacağından kimsenin endişesi olmasın" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 18:21:00
Güncelleme :11 Kasım 2009 Çarşamba 18:26:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?