6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Polis adaylarının mezuniyet gururu

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu 6. dönem mezunları bugün düzenlenen törenle diplomalarını aldılar.

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu'nun 2007-2008 eğitim öğretim yılı 6. dönem mezuniyet töreni, bugün Polis Meslek Yüksek Okulu Spor Salonunda yapıldı. Mezuniyet törenine Erzurum Valisi Sami Bulut, 9'ncu Kolordu Komutanı Korgeneral Neja Bek, Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri İrfan Salın, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplam 231 öğrencinin mezun olduğu törende konuşan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Erol Çöl, polisin gelişen teknoloji karşısında en çağdaş eğitimi alarak göreve hazır hale geldiğini söyledi.

Törende daha sonra okul birincisi olan Özgür Mustafa Altungaç, yaş kütüğüne plaket çaktı. Törende aileler mezun olan çocuklarının bol bol fotoğraflarını çekti. Mezuniyet töreninde dereceye giren öğrencilere diploma ve ödüllerinin verilmesinin ardından, yemin töreni yapıldı. Silaha el koyup omuz omuza yemin eden polis adayları, daha sonra geçit törenine katıldılar.

Tören sonunda keplerini havaya fırlatarak sevinç gösterilerinde bulunan polis adayları, ailelerine sarılarak başarılarını kutladı.

.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2008 Cuma 12:44:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?