7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polis Amca kütüphanesine destek

POLİS AMCA KÜTÜPHANESİNE ADANA’DAN DESTEK

Erzurum’un Oltu İlçesinde İMKB Yatılı İlköğretim Okulunda yapılan Polis Amca kütüphanesine bir destek de Adana İl Emniyet Müdürlüğünden geldi. Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından kütüphaneye 330 adet kitap hediye edildi.

Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa olarak hazırlanan Polis Amca kütüphanesine destekler devam ederken, bir katkı da Adana İl Emniyet Müdürlüğü’nden geldi. Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü hizmet binasında öğrenciler için özel olarak hazırlanan Polis Amca kütüphanesinde öğrencilerin kitap okuma alışkanlığı kazanmalarının yanı sıra içlerindeki mevcut polis sevgilerinin arttırılması, dolayısıyla da polislerle öğrenciler arasındaki sevgi bağlarının kuvvetlendirilerek suç ve suçluyla etkili bir biçimde mücadele edilmesi hedefleniyor.

İlköğretim okulu öğrencilerinin yararlanacağı ansiklopedi, hikaye ve romanların yanı sıra çok sayıda donelerin de öğrencilerin okumasına sunulduğu Polis Amca kütüphanesine Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez tarafından 330 adet kitap hediye edildi. Kütüphaneye hediye edilen kitaplar Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlisi Emniyet Amiri Tümer Yılmaz tarafından Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi.

Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, sosyal projelere özellikle de geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak tutularak çevrelerine ve ülkelerine faydalı birer birey olarak yetiştirilmelerine yönelik hazırlanan projelere verdiği desteklerle tanınıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2010 Pazartesi 11:18:05
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 11:20:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?