7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polis amcalar ödül dağıttı

POLİS AMCALAR ÖDÜL DAĞITTI

Uluslararası Polis Birliği (İPA) Erzurum Şubesinin Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışanlarının katkılarıyla, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerinin koordinesinde Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri arasında Polis Amca isimli kitap okuma yarışması düzenlendi.

Yarışma ile Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda eğitim ve öğrenimlerini sürdürmekte olan öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazanmalarının yanı sıra mevcut polis sevgilerinin arttırılmasının sağlanarak polisler ile öğrenciler arasındaki sevgi bağlarının kuvvetlendirilmesi hedefleniyor.

Öğrencilerin adeta birer kitap kurdu oldukları Polis Amca isimli kitap okuma yarışmasında okul idareci ve öğretmenlerinin de yönlendirmesi ile kısa bir sürede çok sayıda kitap okunduğu gözlendi.

Polis Amca Kitap Okuma yarışmasında birinciliği Tuğba Bingöl elde ederken, ikinciliği Emre Korkmaz, üçüncülüğü de Kübra Polat kazandı. Dereceye giren öğrencilere İPA Erzurum Şubesi, Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü, Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Oltu İMKB Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Müdürlüğü tarafından başarı belgelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri düzenlenen törende Oltu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aslan, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Ertan Erim, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Emniyet Amiri Emrah Savur ve Emniyet Amiri Tümer Yılmaz tarafından verildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 15:15:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 18:53:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?