4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Polis amcalara çiçekli ziyaret

POLİS AMCALARA ÇİÇEKLİ ZİYARET

Olur Anaokulu öğrencisi minikler, İlçe Emniyet Amirliği'nde görevli polis amca ve polis ablalarını ziyaret ederek kendilerine çiçek sundular.

Olur İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polislerinin polis vatandaş kaynaşmasını hedefleyen çalışmaları aralıksız olarak devam ederken, son olarak Olur Anaokulunda bulunan minik öğrenci kardeşlerini ziyaret ederek çikolata ve balonlar hediye etmişlerdi. Ziyaret esnasında miniklerle hatıra fotoğrafları da çektiren polis amcaları ziyaret sonrasında fotoğrafları miniklere hediye etmişlerdi.

Bu kez de Olur Anaokulu öğrencisi minikler ilçe Milli Eğitim Müdürü Asım Bulut, Anaokulu Müdürü Veli Polat refakatinde İlçe Emniyet Amirliği'ne gelerek görevli polis amcalarını görevleri başında ziyaret ettiler. Minik kardeşlerini İlçe Emniyet Amirliği girişinde İlçe Emniyet Amir Vekili Emniyet Amiri Tümer Yılmaz ve görevli polis memurları karşıladılar. Ziyarette anaokulu öğrencisi minikler polis amca ve polis ablalarına çiçek de sundular. Miniklere İlçe Emniyet Amirliği gezdirilerek meyve suları ikram

edilirken, polis telsizlerinin ve 155 polis imdat nolu telefonun kullanımı hakkında da bilgiler verildi. Ziyaret sonrasında minikler okullarına polis amca ve ablalarının refakatinde polis arabasıyla bırakıldılar.

POLİS AMCALARA ÇİÇEKLİ ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2011 Cuma 14:12:02
Güncelleme :7 Ocak 2011 Cuma 14:25:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?