4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Polis Haftası açıklaması

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 164. yıldönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, teşkilatların kuruluş tarihlerinin eskilere dayanmasının kurumsallaşmasında büyük etken olduğunu söyledi.

Palandöken İlçe Emniyet Müdür Vekili İlter Kaynak ve beraberindeki Teşkilat Mensupları Polis Haftası dolayısıyla Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer’i ziyaret ettiler. Palandöken Kaymakamlığında gerçekleşen ziyarette çalışmaları hakkında Kaymakam Esmer’e bilgiler veren İlçe Emniyet Müdür Vekili İlter Kaynak 71 personelle bölgelerinde hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Polis Haftasında, ilçede görev yapan başarılı Polisleri Takdirname ile taltif eden Kaymakam Şenol Esmer ise, Palandöken İlçesinde huzurun ve sükûnetin temini için özveri ile görev yapan Emniyet Mensuplarını kutladığını söyledi. 29 Mart Mahalli Seçimleri öncesinde ve sonrasında sağlanan huzur ortamında Emniyet Teşkilatının büyük katkılarının olduğunu da ifade eden Kaymakam Esmer, Emniyet Teşkilatının ülkedeki en köklü teşkilatlardan birisi olduğunu söyledi. Esmer, bir Teşkilatın kuruluşunun eski tarihlere dayanmasının kurumsallaşmasında büyük etken olduğuna da dikkat çekti.

Konuşmalarının ardından takdirname ile ödüllendirilen Emniyet Amiri ve Polis Memurlarına takdirnameleri Kaymakam Şenol Esmer tarafından verildi. Kaymakam Esmer Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 30 kişiye Takdirname verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?