7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polis okulundan Şahin'e plaket

Erzurum Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Erol Çöl, Kazım Karabekir Belediyesinin polis okuluna yapmış olduğu destek ve yardımlardan dolayı Belediye Başkanı Dursun Şahin’i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Erol Çöl, ziyarette yaptığı konuşmada, “Sayın Belediye Başkanımız bugüne kadar Okulumuza önemli ölçüde destek vermiştir. Hizmetlerimizin daha seri yürütülmesi konusunda bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız sayın Dursun Şahin’e teşekkürlerimi belirtir, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin ise “İmkanlarımız dahilinde tüm kurum, kuruluşlarımıza her zaman yardım etmeyi bir görev bildik. Belediyecilik yalnızca Asfalt döküp çöp toplamak değildir. Sosyal anlamda da önemli çalışmalar yapmak ve kendi imkanlarını şahıslara değil de kurumlara ve kitlelere hizmete adamak mecburiyetindedir.Polis Okulumuz gibi önemli bir kuruma hizmet etmek ise bizim için bir ayrıcalıktır. Bu vesile ile sizlerin çalışmalarına destek olmak bizlere onur vermiştir. İmkanlar el verdiği ölçüde aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Çöl’e, Şehitler ve Gaziler Albümünü veren Başkan Şahin, “Bu ince ve zarif düşüncenizden dolayı size ve tüm çalışma arkadaşlarınıza üstün başarılar dilerim. Bizleri onurlandıran plaketinizden dolayı da ayrıca teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 15:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?