7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polise özel konvoy jesti!

OLTU’DA POLİSLERE ÖZEL KONVOY

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. Yıldönümü münasebetiyle Erzurum’un Oltu İlçesinde şoför esnafı tarafından polisler için Türk Bayraklı araç konvoyu tertip edildi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü ülkemiz genelinde olduğu gibi Erzurum‘un Oltu ilçesinde de gerçekleştirilen birbirinden farklı etkinliklerle büyük bir coşku ile kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. Yıldönümü münasebetiyle son olarak Oltu İlçesinde Türk Bayraklı araç konvoyu tertip edildi. Oltu İlçesinde bulunan şoför esnafı tarafından polisler için özel olarak tertip edilen konvoya İlçenin sevilen ve başarılı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Sami Türkan’ın yanı sıra ilçenin önde gelen esnafı ve birçok vatandaşı araçlarıyla katıldılar. Konvoya katılanların trafik kurallarına uydukları ayrıca genellikle trafiğe kapalı alanlarda seyrettikleri gözden kaçmazken, katılan vatandaşların büyük bir coşku yaşamasını sağladı. Tertip edilen konvoya Türk Bayraklı onlarca araç katılırken, Oltu halkının ilçede görev yapan polisleri çok sevdikleri bir kez daha dile getirilmiş oldu.

OLTU’DA POLİSLERE ÖZEL KONVOY
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 11:55:03
Güncelleme :24 Nisan 2010 Cumartesi 14:51:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?