8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Polisle halk elele yürüdü

PASİNLER’DE POLİS HALK EL ELE YÜRÜYÜŞÜ

Erzurum’un Pasinler ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 165. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde polis halk el ele yürüyüşü yapıldı.

Türk Polis Teşkilatının 165. yıl dönümünde Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğü mensuplarıyla, Pasinlerli vatandaşlar Pasinler Belediyesi önünden başlayan yürüyüşte Cumhuriyet caddesi üzerinden İlçe Emniyet Müdürlüğüne kadar dev Türk Bayrağı altında el ele yürüdüler. Yürüyüş sonrası bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul, “Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan Pasinlerlilere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Tuğrul, yürüyüş sonrası makamında kutlamaları kabul etti. 165. yıl dönümü nedeniyle vatandaşlar tarafından hazırlatılan “Türk Bayraklı” pastayı İlçe Emniyet Müdürü Veysel Murat Tuğrul ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu birlikte keserek programa katılan misafirlere ikram ettiler.

Polis halk el ele yürüyüşüne ilçe Kaymakamı Zekai Erdem, Pasinler Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Musa Özgül, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Seroğlu, polis memurları, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PASİNLER’DE POLİS HALK EL ELE YÜRÜYÜŞÜ
PASİNLER’DE POLİS HALK EL ELE YÜRÜYÜŞÜ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 13:31:04
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 13:54:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?