4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Polisler kan bağışında bulundu

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında, Kızılay’a yapılan kan bağışın artırmak için harekete geçen Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları, vatandaşlara bugün el ilanı dağıtarak, kurulan çadırda kan bağışında bulundular.

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında yürütülen çalışmayla, vatandaşların kan bağışına olan ilgisinin artırılması planlanırken, Polis Evi yan tarafına kurulan çadırda da kan bağışı başladı. Sadece Erzurum’da yürütülen kampanyanın, Kızılay’a yapılacak olan kan bağışlarını artırması beklenirken, hem Kızılay yetkilileri, hem de vatandaşlar, bu örnek çalışmadan dolayı, Erzurum Polis Teşkilatı’nı adeta parmakla gösteriyor. Kızılay yetkilileri, Türk Polis Teşkilatı’nın, sadece can ve mal güvenliğinin korunmasında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk çalışmalarında da önemli roller üstlendiğini belirterek, “Türk Kızılayı ve Polis El Ele” adı verilen kampanyadan dolayı, Erzurum Emniyet Müdürlüğü ilgililerine teşekkür ettiler.

Erzurum Emniyet Müdür Yardımcısı Adnan Şahin ise, kan bağışının bir insanlık görevi olduğuna dikkati çekerek, “Vatandaşımıza, kan bağışı gibi ulvi bir görevi hatırlatmak, Polis Haftası gibi, bizim için çok anlamlı olan zaman dilimine, ayrıca bir anlam kazandıracak. Vatandaşımızı, dağıttığımız el ilanları ve broşürlerle kan bağışı konusunda uyaracak ve onların Kızılay’a kan vermek içi teşvik etmeye çalışıyoruz” dedi.

Polis memurlarının, Cumhuriyet Caddesi üzerinde broşür dağıttığı vatandaşlar ise, yürütülen kampanyanın çok önemli olduğuna vurgu yaparak, Emniyet Müdürlüğü ile Türk Kızılayı’nın, kutsal bir amaca hizmet ettiklerini dile getirdiler. Vatandaşlar, kampanyadan dolayı Erzurum Emniyet Müdürlüğü’nü de tebrik ederek, Erzurum’da Polis Haftası’nın daha şimdiden farklı bir anlam kazandığını sözlerine eklediler.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:43:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?