7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Polisten huzur uygulaması

ERZURUM POLİSİNDEN HUZUR UYGULAMASI

Erzurum'da “Huzur Uygulamalarına” hız verilerek, umuma açık yerler kontrol ediliyor, araçlar aranarak, şahıslar Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusundan geçiriliyor.

Erzurum şehir merkezinde “Huzur Uygulamalarına” hız verildi. 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nden alınan arama kararına istinaden özellikle akşam saatlerinde umuma açık yerler kontrol ediliyor, araçlar aranarak, şahıslar Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusundan geçiriliyor.

Uygulamalar kapsamında emniyet yetkilileri, “Çeşitli illerde huzur ve sükunu bozmak amacıyla gerçekleştirilen eylemlerinin ilimizde de vuku bulabileceği muhtemel olduğundan Asayişe Müessir Fiillerin (silahla, kesici ve delici aletle yaralama) ve fuhuş, kaçakçılık, organize suç örgütlerinin işledikleri suçların önlenmesi, suçluların ve suça konu maddelerin yakalanması, olası terör olaylarına geçit verilmemesi, terör örgütü mensuplarının, yardım ve yatakçılarının yakalanarak adalete teslim edilmesi ve şehrimizin huzur ve güvenliğinin devamının sağlanması amacıyla uygulamalar yapılıyor” dediler.

Emniyet yetkilileri, “Yasaların polisimize verdiği her türlü yetki kullanılarak, vatandaşımızın huzur ve güvenini bozan olay, şahıs ve oluşumlara fırsat verilmeyecektir. Vatandaşlarımızın her türlü ihbar, şikâyet ve dilekleri, şehrimizde istenilen huzur ve güven ortamının temin edilmesinde Teşkilatımıza yardımcı olacaktır. " diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2010 Salı 14:42:01
Güncelleme :27 Nisan 2010 Salı 16:01:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?