8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Polisten kaçarken takla attı

Erzurum'da, polisin "Dur" ihtarına uymayarak otomobille kaçan alkollü sürücü ve arkadaşı, 500 metre ileride geçirdikleri trafik kazsından şans eseri yara almadan kurtuldu. 

Edinilen bilgiye göre, dün gece Terminal Caddesi Yeni Havaalanı Yolu üzerinde uygulama yapan polisler, şüphe üzerine E.Ç. idaresindeki 25 DE 268 plakalı otomobili durdurmak istedi. 

Ancak "Dur" ihtarlarına uymayan otomobil sürücüsü, polislerden kaçtı. Kaçan otomobilin plakası diğer polis ekiplerine telsizden bildirilirken, bir ekip kaçan otonun peşine düştü. Kovalamacanın başladığı anda uygulama noktasının yaklaşık 500 metre ilerisinde otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine 4 takla attı. Polislerin tam önünde meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilden alkollü oldukları belirlenen E.Ç. ve S.Z. mucize eseri yara almadan polisler tarafından çıkarıldı. Alkollü şahıslar, her ihtimale karşı ambulansla hastaneye götürüldükleri sırada gazetecilerin sorduğu "Polisten niye kaçıyordunuz?" sorusuna, "Biz sarhoştuk kaçtık. Niye kaçtığımızı biz de bilmiyoruz. Hiç devletten kaçılır mı? Devlet adamı böyle yakalar" dedi. 

Daha sonra kaza mahallinde trafiği engelleyen otomobil yol dışına alınırken, araçtan savrulan bira şişeleri ve ekmek bıçakları ise dikkat çekti.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2006 Çarşamba 11:53:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?