4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Prim şampiyonlarına ödül

Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) ikinci yılını düzenlediği bir resepsiyonla en çok prim ödeyen şirketleri plaketle ödüllendirdi.


SGK İl Müdürü Hulusi Bumin tüm sosyal güvenlik kurumlarının geçen yıl tek çatı altında toplandığını belirterek daha güçlü bir şekilde vatandaşlara hizmet verilmesinin amaçladığını dile getirdi. Yeni sistemle eksik, yanlış veya kayıtdışı istihdamın engellenmesinin de hedeflendiğini belirten Bumin, kayıtlı işçi çalıştıran ve primlerini zamanında ödeyen işverenlere teşekkür etti.
Törende konuşan Erzurum Valisi Sami Bulut ise her kuruluşun kendine özgü günlerinin olduğunu dile getirerek SGK'nın da ikinci yılı olması dolayısıyla böyle günlerinin olduğunu kaydetti.


Genç, yaşlı, sağlıklı veya hastaların aynı güvenlik aynı çatı altında birleştiğinin altını çizen Vali Bulut, bunun tüm ülkeyi kapsayan bir şemsiyeye benzetti. Vali Bulut, kayıt dışı istihdama yer vermeyen, primini zamanında ödeyen ve prim borcu olmayanları kutlayarak bunların diğer kuruluşlara da örnek olması temennisinde bulundu. Resepsiyonda daha sonra en fazla pirim ödeyen kuruluşlara plaket ve ödülleri verildi.


Törene Erzurum Valisi Sami Bulut'a Erzurum Vali Yardımcıları Nazife Yüceldi Aktaş, Nurullah Aktaş, Gürkan Polat, Mehmet Gök ve kamu kuru müdürleri katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 18:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?