7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Proje getiren destek alıyor

KUDAKA’YA PROJE GETİREN DESTEK ALIYOR

Kuzey Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Doğrudan Faaliyet Desteği programı kapsamında sağladığı ilk projenin sözleşmesini Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile imzaladı.

KUDAKA, Teknik Destek Programı kapsamında ilk imzayı geçtiğimiz günlerde ETSO’ya sağlanan “Girişimcilik Eğitimi” Projesinin sözleşmesi için atmıştı. Doğrudan Faaliyet Desteği Programını da başlatan Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı, 21.09.2010 tarihinde Yönetim Kurulu kararı ile onaylanan Bayburt İl Özel İdaresi’ne ait 70 bin TL bütçeli “Engelleri Kaldırıyoruz (Köy Yerleşim Planları’nın hazırlanması) Projesi”; Uzundere Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne ait 70 bin TL bütçeli “Tortum Şelalesi ve Çevresinin Peyzaj Tasarım Projesi”; ve 40 bin TL bütçeli Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’ne ait “Erzurum’da Yem Bitkileri Tohumluk Üretimimin Geliştirilmesi” ile ilgili sözleşmeler imzalanmaya başladı. Bu kapsamda ilk imza, Ziraat Fakültesi’ne ait “Erzurum’da Yem Bitkileri Tohumluk Üretimimin Geliştirilmesi” projesinin sözleşmesine atıldı.

KUDAKA genel sekreteri Dr. Rıfat Atlan ile Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Canbolat arasında imzalanan sözleşme ile proje uygulama aşamasına geçmiş oldu.

KUDAKA’YA PROJE GETİREN DESTEK ALIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 10:50:02
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 11:32:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?