7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Projelerini anlatıp destek istedi

KORKUT, PROJELERİNİ ANLATIP DESTEK İSTEDİ

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, çalışma ziyaretinde bulunan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi’ye çalışmaları, Kentsel Dönüşüm Projeleri hakkında bilgi verdi. Birifing dosyalarını Ankara’ya götüreceğini söyleyen Tanrıverdi, destek için elinden geleni yapacağını söyledi. Korkut, ziyaret sırasında Tanrıverdi’ye oltutaşı takı hediye etti.

Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Erzurum’da ki çalışma programının son gününde belediye başkanlarını ziyaret etti. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’u da ziyaret eden Tanrıverdi, belediyelerin çalışmalarından genel anlamda memnun olduğunu söyledi.

Beraberinde İl Başkanı Murat Kılıç ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile Ali Korkut’u makamında ziyaret eden Tanrıverdi, burada çalışmalar ve projeler ile ilgili birifing aldı. Yerel yönetimlere hertürlü desteği verme gayretinde olduklarını söyleyen Hüseyin Tanrıverdi, “Yakutiye Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projeleri etkileyici görünüyor. Şehir merkezinde bu çalışmaların yapılması belirli zorlukları da getiriyor. Başkanımıza bu projelerinde destek olmaya çalışacağız” dedi.

Ali Korkut, ziyaret sırasında yapılan parklar, oyun alanları ve diğer çalışmalarla ilgili bilgilerin yanısıra buyıl kazma vurulması hedeflenen Hacıcuma mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, Dağ mahallesi, Kavak ve çevresindeki dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi. Hedeflerinin tarih ile uyumlu modern bir kent olduğunu anımsatan Korkut, “Birçok alanda Kentsel Dönüşüm Projemiz var. Hacıcuma ile ilgili çalışmalar başladı. 5 yıllık görev süremiz içerisinde bir hoş sada bırakmak istiyorum. Kentsel Dönüşüm ilk hedefim, ancak her mahalle ve sokağa çocuk oyun alanları kurmak, yeşil alanı çoğaltmak da ilkelerim arasında. Bu çalışmalar sırasında sizlerin de desteğini bekliyorum” şeklinde konuştu.

KORKUT, PROJELERİNİ ANLATIP DESTEK İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2010 Salı 12:35:05
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 12:02:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?