19
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Ramazan hazırlıkları tamam

Kazım Karabekir Belediyesi'nce sürdürülen Ramazan hazırlıkları tamamlandı.


Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin” Beldemizde ramazan ayı boyunca herhangi bir sorunun yaşanmaması için belediye olarak gerekli denetim ve tedbirlerimizi almış bulunmaktayız. Belde halkımızın daha rahat ve belediye hizmetlerin den en üst düzeyde faydalanmış olması bizleri son derece mutlu edecektir.”dedi.


Özellikle fırın ve gıda denetimlerinin artırıldığını belirten Başkan Şahin“ Sofralarımızın vazgeçilmez nimetlerinden olan ekmeğimizin hijyenik şartlarda daha sağlıklı bir şekilde üretilmesi için fırınlarımız sürekli olarak denetim altında olacaktır. Açıkta satılan gıda kontrollerini ise en üst düzeyde gerçekleştireceğiz”diye konuştu..


Ramazan ayının birlik ve beraberlik için önemli olan bir ay olduğunu kaydeden Şahin şunları söyledi: “Bu ay da karşılıklı sevgi, saygı ve hoş görü ile birlikte yardımlaşmalarda yine azami noktalara ulaşmaktadır. Göreve geldiğimiz günden itibaren Ak masamıza bağlı olarak kurduğumuz sosyal yardımlaşma mağazası ramazan ayı boyunca da yardıma muhtaç ailelerimize her türlü kıyafet konusunda yardımcı olmaya özenli bir şekilde devam edecektir. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla ücretsiz satış yapan mağazamız ramazan ayı için de hayırsever vatandaşlarımıza kapılarını açmış bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın belediyemizi ilgilendiren her türlü sorun için 08.00 - 24.00 saatleri arasında sahura kadar görevleri başında olacak olan zabıta ekiplerimizin 242 10 13- ve 242 00 80 nolu telefonuna ulaşarak yardım alabileceklerdir.”

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 16:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?