6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Recep Akdağ'dan açıklama

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte büyük bir bölümü boşaltılan Numune Hastanesi’nin Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet vereceği bildirildi. 

Erzurum’da iki gün süre ile gezi ve incelemelerde bulunan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Numune Hastanesi’nin kapatılmasının söz konusu olmadığını belirterek, hastanede halen Fizik Tedavi, Psikiyatri, Radyoterapi ve onkoloji üniteleriyle hizmet vermeye devam edildiğini bildirdi. Bosna Caddesi’nde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin de buraya taşınacağını söyleyen Bakan Prof. Dr. Akdağ, hastanenin boşaltılmasının söz konusu olmadığını Aile Hekimliği, Toplum Sağlığı Merkezi gibi ünitelerinin de önümüzdeki günlerden itibaren bu binada hizmet vereceğini bildirdi. 

Tarihi Şerif Efendi Polikliniğinin dışındaki binanın sağlıklı olmadığını, güçlendirme çalışmalarının da önemli bir maliyet oluşturduğunu anlatan Prof. Dr. Recep Akdağ, diğer binaların yıkılarak altının yer altı otopark ve üzerinin yeşil alan alarak kalmasını planlandıklarını

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 14:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?