7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Rekortmen mükellefe ödül

Gelir Vergisi’nde 10. sırada yer alan işadamı Hüseyin Yavuz’a kişisel bazdaki ödülü, Vergi Dairesi Başkan Vekili Yunus Poyraz, Kazım Karabekir Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun ve Gelir Uzmanı Fetli Dumlu’nun katıldığı mini bir törenle verildi.

Erzurum’da kurumlar, gelir ve gayrimenkul vergi türünde en çok vergi ödeyen işadamlarına Vergi Onur Ödülü verildi. Gelir Vergisi’nde 10.sırada yer alan işadamı Hüseyin Yavuz da bu kapsamda ödüllendirildi. Petrol ürünleri ve otomotiv alanında ticaret yapan İşadamı Hüseyin Yavuz’a kişisel bazdaki ödülünü Vergi Dairesi Başkan Vekili Yunus Poyraz, Kazım Karabekir Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun ve Gelir Uzmanı Fetli Dumlu’nun katıldığı mini bir törenle verildi.

Vergi Dairesi Dairesi Başkan Vekili Yunus Poyraz, Vergi Onur Ödüllerinin mükelleflerin işyerlerine giderek takdim edildiğini, bu arada yapılan görüşmelerde de mükelleflerin problemlerinin dinlendiğini ifade ederek, bu uygulamanın hem mükellefler hem de kurum açısından faydalı olduğunu söyledi.

İşadamı Yavuz, da memleketinde kazandığının vergisini yine memleketinde verdiğini hatırlatarak, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna inandığını söyledi. Yavuz, şirket bazında sıralamada daha ön sırada yer aldıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda daha ön sıralarda yer almayı ümit ettiğini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 18:14:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?