4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Rektör'den Narman'a ziyaret

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Narman ilçesinde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Narman Kaymakamı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, Yüksek Okul Eski Müdürü Prof. Dr .Bahattin Düzgün ile birlikte ilçede incelemeler yapan Rektör Prof. Dr. Koçak, Narman Meslek Yüksekokulu’nda incelemelerde bulundu.


Prof. Dr Koçak, gezisine Narman Kaymakamı Alper Tanrısever’i makamında ziyaret ederek başladı. Rektör Prof. Dr. Koçak, buradan beraberindeki heyet ile birlikte Narman Meslek Yüksek Okuluna geçti Narman Meslek Yüksek Okulunda dersene ve laboratuarları gezen Prof. Dr Koçak okulu ve donanımını çok beğendiğini söyledi. Rektör Prof. Dr. Koçak, Fakülteye bağlı Öğretim üyeleri toplantı salonuna geçerek kısa bir toplantı yaptı. Burada konuşan eski müdür Prof. Dr .Bahattin Düzgün “Biz görev yaptığımız süre içerisinde elimizden geleni yaptık bizden sonraki arkadaşında bu görevi en iyi şekilde yapacağından eminim” dedi.


YENİ MÜDÜR DOÇ.DR METİN TURAN
Görevinden istifa eden Narman Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Bahattin Düzgün’ün okula vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti Koçak konuşmasında “Kurumlar kalıcı fakat kişiler geçicidir Bahattin hocamız bu okula çok hizmetler verdi fakat sağlık problemlerinden dolayı ayrılmak zorunda kaldı okula yeni atanan okul müdürünü de ilk olarak burada açıklamak istiyorum Narman Meslek Yüksek Okulu yeni müdürü Ziraat Fakültesinde görevli Doç. Dr. Metin Turan atanmıştır bunu da burada sizlerle paylaşmak istedim” dedi.


Rektör Prof. Dr. Koçak, ilçeden ayrılmadan önce Narman Belediye Bakanı Yücel Ahmet İşleyeni ziyaret etti Prof. Dr Koçak burada da Belediye başkanı İşleyen’den yeni atanan okul müdürüne destek olmalarını istedi. Başkan İşleyen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yeni müdür Doç. Dr. Metin Turan ile de diyalog içerisinde olacaklarını ve ellerinden geldiğince destek olmaya çalışacaklarını belirtti.
Rektör ve yanında ki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı

İha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 16:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?