7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Ruslar çılgınlıkta sınır tanımıyor

RUS TURİSTLER ÇILGINLIKTA SINIR TANIMIYOR

Erzurum Palandöken Kayak Merkezi'nde kayağın tadını doyasıya çıkaran turistler, yaptıkları çılgınlıklarda sınır tanımıyorlar. Güneşli havayı fırsat bilen Rus kızlar, kayak elbiselerini çıkarıp bikinileriyle hem güneş hem de kar banyosu yapıyor.

Hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 20 dereceye kadar düştüğü kent merkezinin aksine Palandöken'deki yakıcı güneş turistlerin bikini ve şortlarını giyinip kendilerini karlı doruklara bırakmasına neden oluyor.

Deniz seviyesinden 2 bin 900 metre yükseklikteki Palan Otel'in kayak pistinde karlı zemine uzanan, Rusya ve Gürcistan'dan gelen turistler kışın bronzlaşmanın keyfini çıkardı. Kayak yapan turistlerin ilginç bakışları arasında güneşlenen Gürcü çift Victoria Batrashvili ve Teimuraz Batrashvili ile Rus turist Yulia Yarionova daha sonra üzerlerine kar döktürerek, kar banyosu yaptı.

Güneşlenmemin ardından yapılan kar banyosunun vücudu diri tuttuğunu söyleyen Rus Yulia Yarionova, "Palandöken'de olmaktan dolayı çok mutluyuz. Burada mükemmel bir hava var. Güneşli havayı görünce biz de güneş ve kar banyosu yapmak istedik" dedi.

RUS TURİSTLER ÇILGINLIKTA SINIR TANIMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 09:52:04
Güncelleme :8 Ocak 2010 Cuma 12:44:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?