4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Rusların tercihi Palandöken

RUSLAR YENİ YILA PALANDÖKEN'DE GİRECEK

Palandöken Kayak Merkezi'nde yılbaşı hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yılbaşı gecesinde birbirinden ilginç ve sürpriz eğlencelerin hazırlandığı Palandöken Kayak Merkezi'ne özellikle Rus ve Ukraynalı turistler yoğun ilgi gösteriyor.

Kar kalınlığının 50 santimetreyi bulduğu Palandöken Kayak Merkezi'nde yılbaşından 2 gün önce Erzurum'a gelecek olan yüzlerce Rus ve Ukraynalı turist yeni yıla Palandöken'de girecek.

2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Palandöken Kayak Merkezi'nin yıldızı her geçen gün biraz daha parlıyor. Kayak için Erzurum'u tercih eden Rus turistlerin yılbaşı öncesi tatil adresleri yine Palandöken olacak. Dedeman, Polat Renaissance ve Palan Otel'de yeni yıla girecek olan Rus ve Ukraynalı turistlerin yılbaşından 2 gün önce Erzurum'a gelmeye başlayacakları bildirildi. Sezonun başlamasıyla birlikte özel uçaklarla Erzurum'a gelecek olan tatilciler Palandöken

Kayak Merkezi'ne yoğun ilgi gösteriyorlar. Rezervasyonların devam ettiğini belirten işletmeciler, yılbaşında doluluk oranlarının yüzde 90 sevilerinde olmasını bekliyorlar.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 10:43:05
Güncelleme :21 Aralık 2009 Pazartesi 12:14:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?