7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Saadet Partisi terörü kınadı

Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, İstanbul Göngören'de yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Parti il binasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan SP İl Başkanı Teoman Kümbet, "İstanbul Güngören'de meydana gelen hain terörist saldırıda 17 vatandaşımız hayatını kaybetti, yine çok sayıda insanımız da yaralandı. Masum insanları hedef alan bu vahşi saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum" dedi.

Bu menfur saldırının bir an evvel aydınlatılmasını ve suçluların adalet önünde hesap vermesini isteyen Kümbet, şunları ifade etti:

"Bir süreden beri ülkemiz üzerinde, huzur ve kardeşlik ortamını bozmaya, ülkemizi karıştırmaya yönelik alçakça oyunlar oynanmaktadır. Bu saldırı da bu oyunların bir parçasıdır. Bu tür karanlık planlarla ülkemizi karıştırmak isteyenler, bu emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaktır. Milletimiz bu hain planları her zaman olduğu gibi bu sefer de boşa çıkaracaktır.

Kan ve gözyaşıyla beslenen hain güçlere, milletimiz gereken cevabı, birlik ve beraberliğini muhafaza ederek verecektir. Menfur terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet ,yaralılara acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

Konuşmasında ülke gündemini işgal eden 'Ergenekon' davası ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan SP İl Başkanı Kümbet, şunları dile getirdi:

"Ergenekon davasıyla ilgili dehşet verici iddialar ortalıkta dolaşmaktadır. Saadet Partisi olarak dileğimiz, bu olayın bütün yönlerince derinliğine araştırılması ve en kısa zamanda hukuken gereklerinin eksiksiz bir şekilde yerine getirilmesidir."

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 14:05:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?