19
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Saçaktan düşen buz kafasını kırdı

Erzurum'da bir binanın çatısından düşen buz parçası sebebiyle kafasında çatlaklar oluşan lise öğrencisi çocuk 6 gündür hastanede tedavi görüyor.

Evden okula gitmek için yola çıkan ancak yürürken bir binanın çatısından başına isabet eden buz parçasıyla ağır şekilde yaralanan 11 yaşındaki Ebru Suci 6 gündür tedavi görüyor. Saçaklarda oluşan buz parçalarından birinin kafasına isabet etmesiyle yaralandığı tespit edilen Suci' nin kafatasının değişik bölgelerinde çatlaklar olduğu belirtildi. Suci'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken ilerleyen günlerde de müşahede altında tutulacağı kaydedildi.

Suci'nin tedavi süreciyle ilgili bilgi veren Dr. Mustafa Kemal Çoban ise vakanın bu yılın ilk vakası olduğunu belirterek şunları söyledi: "Hastamızın kafasına yüksekten düşen bir buz parçası isabet etmiştir. Bununla beraberde kafatasında çatlamalar olmuştur. Tedavisi devam etmekte. Bu ve benzeri vakalar Erzurum'da sıklıkla görülmekte. Vatandaşların dikkatli olması gerekmektedir. Bu vakalarda gizli beyin kanaması da olabilir. Vakada mide bulantısı, baş ağrısı, kusma olursa gecikmeden bir sağlık kuruluşuna
başvurmaları gerekir."

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2007 Çarşamba 13:51:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?