4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Sadettin Aydın Erzurum'da

Erzurum Ak Parti Milletvekili Sadettin Aydın , Aşkale Kandilli Beldesini ziyaret ederek Belediye Başkanı ve belediye meclis encümen adaylarının tanıtım toplantısına katıldı.

Aşkale Kandilli beldesinde düzenlenen aday tanıtma programına Erzurum Ak Parti Milletvekili Sadettin Aydın, Aşkale Ak Parti İlçe Başkanı Musa Akçay, belediye ve il encümen adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Ak Parti İlçe Başkanı Musa Akçay; Kandilli beldesinin son durumundan bahsederek Ak Parti döneminde yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Kandilli Belde Belediye Başkan Adayı Dursun Hanoğlu ise şimdiye kadar yapılan hizmetlerin ve bundan sonra Kandilli için planladığı projeler hakkında bilgi vererek ; “Kandillinin efendisi değil, kölesi olacağız” dedi.
Erzurum Ak Parti Milletvekili Sadettin Aydın ise AK Partinin Türkiye de çeşitli alanlarda yaptığı değişimleri anlatarak, “Bizler inandığımız düzgün güvendiğimiz insanlarla yola çıktık.Hedefimiz insanlarımıza en iyi şartlarda yaşam imkanı sunmaktır.Bizler milletimizin yüzünün gülmesini istiyoruz” dedi.

Doğuda diğer iller ve ilçeler gibi Kandilli beldesinin de tarım ve hayvancılığa dayanan bir ekonomisinin olduğunu belirten Aydın, “7 yıl öncesinde köylerimiz yaşanmaz durumdaydı.Evlerde su yoktu, kovalarla su taşınırdı.Yollar patikaydı, kışın ve bahar aylarında özellikle ulaşımda sıkıntılar yaşanırdı.Ama şuan hemen hemen tüm bu sorunlar giderilmiş durumdadır. Ancak üzülerek belirtmem gerekiyor ki köyde ki çiftçilerimiz üretimden vazgeçerek, sadece hayvancılık yapıyorlar.Buda çiftçimizi sıkıntıya düşürüyor.Hayvan yetiştiren bir çiftçinin de üretimi kendi yapması gerekiyor ki zarara uğramasın.Gördüğüm kadarıyla Kandilli de bir tarım kredi kooperatifi var.Bu kooperatifi ilerletmek ve çiftçinin de ilerlemesi için birlik ve beraberlik içerisinde üretime geçmelidir “ diye konuştu.
Kandilli Belde Belediye Başkan adayına destek isteyen Aydın daha sonra Kandilli Belediye Başkanı Mehmet Ak’ı ziyaret ederek, İlçe teşkilatı tarafından hazırlanan hizmette beş yıl için teşekkür plaketini sundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 15:52:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?