6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Sadi Tekelioğlu tamam gibi

Yönetim açısından sıkıntılı günler yaşayan Erzurumspor, teknik direktör konusunu Sadi Tekelioğlu ile çözmek üzere. Erzurum'a gelen başarılı teknik adam Sadi Tekelioğlu, yöneticilerle görüşmelere başladı.

Eski Başkan Bekir Ilıcalı ve yönetim kurulu üyelerinin 30 Mayıs 2008'de olağan kongre çağrısıyla başlayan yönetim arayışları sonuçsuz kalmış, 5 Temmuz 2008'de yapılan genel kurul sonunda da takıma sahip çıkan olmayınca Divan Başkanı Orhan Gözgeç, 8 Temmuz tarihinde adliyeye kayyum atanması için müracaatta bulunmuştu.

Kayyum atanmasıyla ilgili sürecin başladığı Erzurumspor'da yeni yönetim oluşturulması çalışmaları da başladı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'den destek aldığı öğrenilen Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı Cevdet Tamgaç, yeni yönetimi oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Tamgaç, kayyum atanmasından sonra yapılacak genel kurulda yönetimi devralmayı planlıyor.

TEKELİOĞLU ERZURUM'DA
Erzurumspor'da yönetimi devralmaya hazırlanan Cevdet Tamgaç ve arkadaşları, transfer ve hazırlık çalışmalarında geç kalınmasını göz önüne alarak teknik direktör konusunu çözerek işe başlamak için kolları sıvadı. Erzurumspor'da daha önce görev alarak takımı süper lige çıkaran teknik direktör Sadi Tekelioğlu'yla irtibata geçen Tamgaç, başarılı teknik adamdan olumlu cevap alınca kente davet etti. Bugün öğle saatlerinde Trabzon'dan karayoluyla Erzurum'a gelen teknik direktör Sadi Tekelioğlu ve yardımcısı Taner Yılmaz, Cevdet Tamgaç ve yöneticilerle görüşmelere başladı.

Kulüpte yaptığı görüşmeler öncesi İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran teknik direktör Sadi Tekelioğlu, Erzurumspor'un bu durumda olmasının üzüntü verici olduğunu belirtti. Erzurum'un en kötü yerinin Bank Asya ligi olması gerektiğini ifade eden Tekelioğlu, "Takım nereden nereye geldi. Bu takımın şimdi oynadığı rakipler, Erzurum'un ilçesi kadar. Erzurum'un bir an evvel bu durumdan kurtulması lazım."dedi.

Yönetimle görüşmelere başlayacaklarını aktaran Tekelioğlu, transfer edilecek futbolcularla ilgili listeleri hazır olduğunu da ifade ederek, şunları kaydetti:
"Bizim reçetemiz hazır, asıl sorunları çözecek reçete yönetimde. Sıkıntılı bir durum. Geçmişten bu tarafa sahip çıkılsaydı takım, bu duruma düşmezdi. Erzurum'un en kötü yeri Bank Asya olması lazım. Bu kadar borç külfet olmaması lazımdı, geçmişte biraz sahipsiz kaldı. İnşallah yeni yönetim kulübü ve takımı ayağa kaldırır."

iha
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 19:44:18
Güncelleme :22 Temmuz 2008 Salı 19:51:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?