6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Sadık Engin unutulmadı

Geçtiğimiz yıl vefat eden Erzurum’un sevilen spor muhabirlerinden Sadık Engin anısına atletizm yarışmaları düzenlendi. 

Cemal Gürsel Stadı yanındaki atletizm pistinde organize edilen yarışmalara sporcular büyük ilgi gösterdi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy’un startını verdikleri yarışmada, sporcular kıyasıya mücadele etti. Değişik etaplarda organize edilen koşular sonunda dereceye girenlere madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çıntımar ile DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy tarafından verildi. 

Erzurum’da bir yerel gazetede spor yazarlığı yaptıktan sonra bir süre de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde de görev yapan Sadık Engin’in çok iyi bir insan olduğunu belirten Çintimar, “Onu unutmamız mümkün değildir. Biz burada onun anısına bu yarışmayı düzenledik, bütün sporcularımıza teşekkür ediyorum.”dedi. 

Sadık Engin’in basın camiasında sevilen biri olduğunu ifade eden DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, şunları ifade etti: ”Gazeteci camiasında çok sevilen bir arkadaşımız idi. Kimse ile bir problemi olmayan kendi haline bir insandı. Böyle bir insanın aramızdan ayrılmasına çok üzüldük Burada yapılan bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”

Yarışlar sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy ‘a Sadık Engin adına madalya takdim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 17:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?