7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Sağlık çalışanlarından eylem

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN EYLEM

Türk Sağlık-Sen Erzurum İl Temsilcisi Yusuf Oluğ, sağlık çalışanlarının rencide edildiğini söyledi.

İl Sağlık Müdürlüğü önünde 'Angut' yazılı afişle basın açıklaması yapan Türk Sağlık-Sen Erzurum İl Temsilcisi Yusuf Oluğ, "Bayram arefesinde her fırsatta ve her platformda bizleri rencide eden biz sağlık çalışanlarına hiç ama hiç hak etmediği muameleleri gösteren ülke yönetimine ve lokal yöneticilerimize artık söyleyecek söz bulmakta zorlanmaktayız. Yetkili konfederasyon başkanının hükümetle yaptığı müzakereler sonucu bize aldığı 'asrın zammı' diye nitelendirdiği ilk altı ayda yüzde 4, ikinci altı ay

için yüzde 4 artış, bu konfederasyon başkanının kendisi de öğretmen olması ve öğretmenler için kapalı kapılar ardında neler yapıldığını da yavaş yavaş ortaya çıkarmaktadır. Biz yurtdışından angus ithal ederken, sağlık camiasında çalışanlar olarak angut durumunda görevimize devam etmekteyiz. Baskılara ve göz korkutmalara boyun eğmekteyiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 14:42:04
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 17:14:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
evrim IP: 94.55.49.xxx Tarih : 17.11.2010 16:23:57

SAĞLIK ÇALIŞANLARI HAKETTİKLERİNİN ÇOK ALTINDA MAAŞ ALIYORLAR , GERÇİ HER KURUMDA OLDUĞU GİBİ YATIP MAAŞ ALANLARDA VAR HİÇDEĞİLSE SÖZLEŞMELİLERE KADRO VERİLMELİ , BEN DE KAMU KURUMUNDA ÇALIŞMAKTAYIM AMA SAĞLIKÇILAR BİZDEN DAHA KÖTÜ  KOŞULLARDA ÇALIŞMAKTALAR  BENCE . HELEDE ERZURUMDA....!