7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

“Sağlıklı Yaşam” 1 yaşında

“SAĞLIKLI YAŞAM” 1’ İNCİ YAŞ GÜNÜNÜ CANLI YAYINDA KUTLADI…

Kanal 25 ekranlarında canlı olarak yayınlanan, “Sağlıklı Yaşam” programının 1’inci yıldönümü canlı yayında pasta kesilerek kutlandı.

Yapımcı ve sunucu Aygül Yılmaz, Erzurum Şifa Hastane’lerinin katkılarıyla hazırlamış olduğu “Sağlıklı Yaşam” programının 1’inci yaş gününü programa konuk olarak katılan Şifa hastanesi Başhekim Yardımcısı Operatör Dr. Sebahattin Dalga’ ile birlikte kutladılar.

Geçtiğimiz ay “Hünerli Eller” programının da 1’inci yaş gününü kutlayan Yılmaz, Sağlıklı Yaşam programıyla, programa canlı telefon bağlantılarıyla katılan izleyicilere şifa olmaya çalışıyoruz dedi.

Op.Dr. Sebahattin Dalga ile; Erzurum Özel Şifa hastanesinin kuruluş maksadı, Doğuda özel hastaneciliğin zorlukları ve İzmir’de yeni kurulan Bornova Özel Şifa Üniversitesi’nin de konuşulduğu programda, ayrıca sayın Dalga; Üniversiteye Rektör olarak atanan Şifa Hstanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Erdoğan’ın babacan tavırlarıyla hizmetlerinden ve yöneticiliğinden de bahsederek onunla gurur duyduklarını dile getirdi.

Hastanenin Erzurum’a kurulalı 5 yıl olduğunu ve bu süre içerisinde bir çok kitleye ulaştıklarını, Erzurum, Erzincan, Trabzon, Kars, Bayburt ve çevresi, bir çok il ve ilçelerden hastanın kendilerine ulaştığını belirtti. Bu program aracılığı ile Erzurum Özel Şifa Hastanesi olarak her zaman Erzurumluların yanlarında olmaya devam edeceklerini de belirten Başhekim Yardımcısı Dalga, program sunucusu Aygül Yılmaz’a, hastanenin tecrübeli hekimleriyle bir yıl boyunca uyum içerisinde çalışarak, güzel sunum ve içtenlikle yapmış olduğu programlardan dolayı övgüler yağdır ve programın Erzurum Özel Şifa Hastanesi’nin tanıtımına da büyük katkısı olduğunu söyledi.

Sunucu Yılmaz ve Sayın Dalga, hazırlanan yaş pastayı keserek, 2010 yılına veda ederken, 2011 yılının tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dilediler.

“SAĞLIKLI YAŞAM” 1’ İNCİ YAŞ GÜNÜNÜ CANLI YAYINDA KUTLADI…
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2010 Perşembe 12:48:04
Güncelleme :30 Aralık 2010 Perşembe 13:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?