6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Sağlıklı yaşam yürüyüşüne ilgi vardı

Erzurum'da, Herkes İçin Spor Federasyonu (HİSF) tarafından "Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" düzenlendi. 

Yürüyüşe, Erzurum Valisi Sami Bulut, Emniyet Müdürü Kamil Çolak, HİSF Federasyonu Başkanı Göksel Arsoy, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı. Tarihi Çifte Minareli Medrese önünde başlayan yürüyüş Havuzbaşı Atatürk Anıtı önünde son buldu. Yürüyüşte öğrenciler Türk bayrağı taşıyarak Atatürk posteri açtılar. 

Sağlıklı yaşam yürüyüşünün sonunda Atatürk anıtına çelenk sunarak saygı duruşunda bulunulmasından sonra kısa bir konuşma yapan HİSF Federasyonu Başkanı Göksel Arsoy, sağlıklı yaşam için sporun önemine değindi. Arsoy, diğer federasyonlar gibi sadece toplumun belli bir kesimine hitap etmediklerini belirterek, isminde de anlaşıldığı gibi herkese hitap eden bir federasyon olduğunu söyledi. Bugün Erzurum'da 105. yürüyüşlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Arsoy, şimdiye kadar 104 il ve ilçede yürüyüş gerçekleştirdiklerini anlattı. 

Erzurum’un bir spor kenti olduğunu belirten vali Sami Bulut, herkesi spor tesislerini daha sık kullanmaya ve spora önem göstermeye çağırdı.
Konuşmaların ardından tören son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 12:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?