8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

şampiyon atletler altın ile ödüllendirdi

Erzurum Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, 5 Şubat'ta İspanyanın Cacares kentinde yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası Atletizm Yarışları'nda şampiyon olan Şükrü Paşa Lisesi öğrencisi Erzurum Telekomspor atletlerini kabul ederek altın ile ödüllendirdi.

Erzurumlu atletler, ferdi sıralamada Adem Belir ikinci, Hasan Pak üçüncü ve Sedat Günen' in ise 4. olduğu yarışmanın sonucundan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Şahin, imkanları dahilinde spora ve sporcuya destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Başarılı olan milli atletler bugün Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin'i makamında ziyaret ederek şampiyonluklarının öyküsünü anlattılar. Ziyarete, Şükrü Paşa Lisesi Müdürü Fehmi Dilek, Beden Eğitim Öğretmeni Hanifi Aslantürk, Telekomspor Asbaşkanı Temel Morkoç ve kulüp antrenörü Nihat Bayburt katıldı.

Belediye Başkanı Dursun Şahin, "Bölgemiz gençlerinin bu gibi başarıları göğsümüzü kabartmaktadır. İmkanlarımız dahilinde bugüne kadar destek olmaya çalıştığımız gençlerimize bundan böyle de aynı desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
Şükrü Paşa Lisesi Müdürü Fehmi Dilek ise "Başarı, Erzurum'un başarısıdır. Bizler gençlerimizin önünü açabilmek için sadece yol göstericiler konumundayız. Umuyorum ki sporcularımız daha birçok başarıya imza atacaklardır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2006 Salı 17:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?