4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Şampiyon atletlere ödül

ŞAMPİYON ATLETLERE ÇİNTİMAR'DAN ÖDÜL

Uluslararası yarışlar ile yurt içinde yapılan atletizm ve kros şampiyonalarında başarılı olan atletlere Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar çeşitli hediyeler verdi.

Erzurum’un başarılı atletleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Dünya Dağ Koşusu Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan İl Özel İdaresporlu Tubay Erdal’ın yanı sıra Konya’da yapılan 1. Çocuk Olimpiyatlarında Şampiyon olan Halil Acar, İzmir’de yapılan 16 Yaş Altı Türkiye Kros Şampiyonası’nda dereceye giren sporculardan Ayetullah Belir, Enis Korkmaz, Abdulkadir Çelik, Savaş Oğuz ve diğer sporcular Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Doğu ve Güneydoğu Mesafeler Ligi’nde Şampiyon olan ve ikinci olan takımlarda ziyarette hazır bulundu.

Atletizm İl Temsilcisi Zeyit Palabıyık, antrenörler Nihat Bayburt, Ali Haydar Kanber, Yavuz Bayram ve Orhan Güngör’ün de katıldığı ziyarette. Sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, şampiyon atletlere çeşitli hediyeler verdi. Çintimar, Erzurum’un atletizmde geçmişte yaşadığı başarıları tekrar yaşamaya başladığını ve iyi bir ivme kazandığını belirterek, bundan sonra daha da başarılı sonuçlara imza atacaklarına inandığını söyledi.

Çintimar, “Atletlerimizin bu yıl yapılan yurt içi ve uluslararası yarışlarda iyi sonuçlar alması bizleri sevindirmiştir. İl Temsilcimiz Zeyit Palabıyık nezdinde tüm antrenör arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

ŞAMPİYON ATLETLERE ÇİNTİMAR'DAN ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2011 Perşembe 15:37:01
Güncelleme :2 Haziran 2011 Perşembe 15:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?