4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Şampiyon güreşçilerin ödül gecesi

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİN ÖDÜL GECESİ

Şampiyon Güreşçileri Derneği’nce Erzurum’da ödül gecesi düzenlendi.

Öğretmen Evi Düğün salonunda düzenlenen ödül gecesi programına Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın yanı sıra şampiyon güreşçiler ve gazeteciler katıldı.

Programda konuşan Şampiyon Güreşçileri Dernek Başkanı Ensar Kurt, “Şampiyon güreşçileri derneğimizce organize edilen yemeğimize ve Erzurum’da Türk güreşine katkıda bulunanların ödül gecesine hoş geldiniz. Her hafta sonu güreş vesilesi ile bir ildeyiz. Burada bulunan değerli dostlarımız hepsi her hafta ev sahipliği yapıyor, bizi misafir ediyor. Bizde dernek olarak dedik ki bu Türkiye şampiyonası münasebetiyle buraya gelen bütün değerli dostlarımızla bir araya gelelim, bu vesileyle Türk güreşinin en güçlü illerinden biri olan Erzurum birinci ligde Palandöken Belediye Spor var. Birçok Erzurumlu güreşçi kardeşlerimiz kulüplerimizde güreş yapmakta. Dün açıklanan serbest güreş milli takımının 7 sikletinin 3’ü Erzurum’un çocuğu. 66 kilogramda Yakup Yön, 84 Kilogramda İbrahim Bölükbaşı ve 96 Kilogramda Hamza Köseoğlu Türk milli takım adına Dünya şampiyonasında milli mayoyu giyeceklerdir” dedi.

Programda daha sonra ödül alan güreşçilere, güreş sporuna destek veren yönetici ve işadamlarına, gazetecilere plaketleri verildi.

ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİN ÖDÜL GECESİ
ŞAMPİYON GÜREŞÇİLERİN ÖDÜL GECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 10:43:01
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 10:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?