8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Şanlıurfalı Muhtarlar'dan Erzurum gezisi

Erzurum Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği tarafından Erzurum'a davet edilen Şanlıurfa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezdi. 

Erzurum Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kara ve yönetim kurulu üyelerinin misafir ettiği Şanlıurfa Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Necmettin Şakak ve 9 kişilik yönetim kurulu üyesi, Erzurum'un turistik ve tarihi yerlerini gezerek il hakkında bilgi aldı. Belediyelerin yapmış olduğu çalışmaları da izleyen muhtarlar için bugün Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal tarafından Belediye Yemekhanesi'nde yemek verildi. 

Yemeğe, Şanlıurfa Köy ve Mahalle Muhtar Derneği Başkanı Necmettin Şakak ve yönetim kurulu üyeleri, Erzurum Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Resul Kara ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Yemek sonunda Dernek Başkanı Şakak, Başkan Birdal'a gümüş zemzem takımını hediye etti. Dernek Başkanı Şakak, "Erzurum'u çok seviyoruz. Bizlere gösterilen bu yakın ilgi ve alakadan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Başkanımızın bizlerin onuruna vermiş olduğu yemeğe ayrıca teşekkür ediyorum. Bizlerde dernek olarak belediye başkanımızı ve muhtar arkadaşlarımızı Şanlıurfa'ya bekliyoruz" dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal ise "Ben belediye başkanı olmadan öncede görevim icabı muhtarlarımızla iç içeydim. Belediye başkanı olduktan sonra da aynı durum devam ediyor" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2006 Pazartesi 16:51:03
Güncelleme :10 Temmuz 2006 Pazartesi 16:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?