6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Şefkatevi sakinleri piknik yaptı

Erzurum’un Yakutiye Belediyesi’ne ait Şefkatevi’nde kalan kadınlar piknik keyfi yaşadı. Çocuklarıyla birlikte belediyenin düzenlediği pikniğe katılan kadınlar, güzel bir gün geçirdiler. 

Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Zülküf Usanmaz, Şefkatevi’nde 15 kadın, 10 çocuk olmak üzere toplam 25 kişi barındırıldığını belirtti. Burada kalan insanlara yönelik olarak sosyal ve kültürel bir takım programlar düzenlendiğini belirten Usanmaz, bu maksatla piknik düzenlediklerini söyledi. ESKİ Genel Müdürlüğü’ne ait su kuyuları mevkiinde yapılan pikniğe şefkatevinde kalan çocuklu 15 kadın ve yöneticilerinin katıldığını belirten Başkan Yardımcısı Usanmaz, şöyle devam etti. 

“Şefkatevinde 15 kadın ve 10 çocuk olmak üzere 25 kişi tam güvenlik içinde ve sağlıklı şartlarda barınıyor. Belediyemizin sosyal belediyecilik adına göstermiş oldu bu hizmet bütün kesimlerden takdir toplamaktadır. Burada yaşam standardı oldukça yüksek. Her türlü imkan sağlanırken özgür bir ortam oluşturulmuş durumda.”dedi. 

Şefkatevinde kalanları yönelik olarak çeşitli etkinlikler yaptıklarını hatırlatan Başkan Yardımcısı Zülküf Usanmaz, en son yapılan piknik programıyla burada kalanların eğlenmelerini ve stres atmalarını sağladıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2008 Pazar 12:58:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?