7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Şehidin ailesine yardım

ŞEHİDİN AİLESİNE MEHMETÇİK VAKFI’NDAN YARDIM

İstanbul Kartal'da 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda vatani görevini yaparken kaza kurşunuyla şehit olan Piyade Er Zafer Köseoğlu’nun (21) ailesine Mehmetçik Vakfı’ndan yardım.

Aziziye ilçesi Alaybey Köyü’nde yaşayan şehit ailesini ziyaret eden TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Muktedun Fırat, aileye 28 bin lira yardımda bulunulacağını belirtti.

6 Ağustos 2010 tarihinde 2’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda kaza kurşunuyla vurulduktan sonra şehit olan Piyade Er Zafer Köseoğlu, getirildiği memleketinde toprağa verilmişti. TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Muktedun Fırat ile vakıf yöneticileri şehit erin Aziziye’nin Alaybeyi köyünde yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundular. Şehit er Köseoğlu’nun babası Hayrettin Köseoğlu, annesi İnayet Köseoğlu ve kardeşlerini teselli etmeye çalışan Mehmetçik Vakfı Temsilcisi Fırat, maddi durumu iyi olmayan aileye yardım için gerekli belgeleri verdi.

Genç yaşta Hakk’ın rahmetine kavuşan Mehmetçik’in ailesine vakıf olarak her zaman destekte bulunacaklarını belirten Fırat, “Gerekli resmi evrak ve bilgiler tamamlandığında yaklaşık 28 bin liralık yardım yapılacak. Şehidimiz bekar olduğu için para, anne ve babanın banka hesaplarına aktarılacak. TSK Mehmetçik Vakfı, vatandaşın Mehmetçik’e uzanan elidir. Mehmetçiğe sahip çıkalım. Bağışlarımızla destek olalım. Türkiye Mehmetçik’e, Mehmetçik Türk Milleti’ne emanettir“ dedi.

ŞEHİDİN AİLESİNE MEHMETÇİK VAKFI’NDAN YARDIM
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 11:10:00
Güncelleme :19 Ağustos 2010 Perşembe 11:12:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?