4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Şehit ailesine ev müjdesi!

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Erzurumlu piyade onbaşı Mesut Kazanç’ın ailesine ev alacaklarını bildirdi.

Palandöken Belediye Meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkanı Bulutlar, Çukurca’da teröristlerce düzenlen hain saldırıda şehit düşen 24 Mehmetçikten birisi olan Erzurumlu piyade onbaşı Mesut Kazanç’ın ailesine ev almak için Meclis’i olağanüstü toplantıya çağırdıklarını söyledi.

Belediye olarak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Bulutlar, "Çukurca’da teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Erzurumlu piyade onbaşı Mesut Kazanç için ev alacağız. TOKİ’den ya da ihale yoluyla bir daire almayı planlıyoruz. Amacımız en hızlı şekilde şehidin ailesini ev sahibi yapmak" dedi.

Bulutlar, Kayakyolu semtindeki Şehitler Parkı’nın ismini ise "Erzurum Şehitleri Parkı" olarak değiştirmek istediklerini belirterek, Erzurum’da 420’nin üzerinde şehit olduğunu anımsattı.

Göreve geldiklerinden bugüne kadar 9 park yaptıklarını belirten Bulutlar, şehitlerin fotoğraflarını Erzurum Şehitleri Parkı’nda sergileyeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada, piyade onbaşı Mesut Kazanç’a ev alınması ve Şehitler Parkı’nın isminin Erzurum Şehitleri Parkı olarak değiştirilmesi oy çokluğu ile kabul edildi.

...
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2011 Cuma 18:53:50
Güncelleme :28 Ekim 2011 Cuma 18:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?