7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Şengül ailesi şimdi daha mutlu

ŞENGÜL AİLESİ ŞİMDİ DAHA MUTLU

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Kazım Yurdalan Mahallesi Meydan Sokak’taki evi yanan Selami Şengül ailesinin kullanılamayacak hale gelen eşyaları değiştirme sözünü yerine getirdi. Yangın sonrası aileyi ziyaret eden Başkan Bulutlar, hem eşyaların yenilenmesi hem de ve evinin onarılması sözünü vermişti.

Başkan Bulutlar, Şengül Ailesine verdiği sözü yerine getirerek yanan evin onarımını yaptırdı ve yanan ev eşyalarının temin ettirerek Şengül ailesine teslim etti.

Başkan Bulutlar, “Dün söyledik, bugün de söylüyoruz. Palandökenin neresinde olursa olsun felakete uğramış, acı yaşamış bir ferdimiz varsa, Belediye olarak her zaman onunda yanındadır, yanında olmaya devam edecektir. Mağdur olmuş, evi yanmış, zor durumdaki insanlara, gücü olanların her zaman yardım etmesi gerektiğine inanıyorum. Unutmadan bu çalışma aşamasında bizlere her türlü yardımı yapan duyarlı halkımıza da teşekkür ediyorum.” dedi.

Evi yanan Şengül Ailesinin mutlulukları gözlerinden okundu. Evlerin de tekrar bayram havası estiren ve kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alaka için aile reisi Selami Şengül, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a ve çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Bulutlar, yangın ve su baskınlarında mağdur olan ailelere daha öncede bu tür yardımlarda bulunmuştu.

ŞENGÜL AİLESİ ŞİMDİ DAHA MUTLU
ŞENGÜL AİLESİ ŞİMDİ DAHA MUTLU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2010 Çarşamba 13:11:01
Güncelleme :14 Temmuz 2010 Çarşamba 13:28:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?