7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Şenkaya’ya tiyatro gösterisi

ŞENKAYA’YA TİYATRO GÖSTERİSİ

Oltu Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kulübü son oyununu Şenkaya Yatılı İlköğretim Bölge Okulu(YİBO) tiyatro salonunda sahneye koydu.

Oltu Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kulübü geçtiğimiz hafta sonu Şenkayalılar'a eğlenceli bir akşam yaşattı. 3 farklı oyunla tiyatro severlerin karşısına çıkan grubun performansı Şenkayalılar'ın büyük beğenisini kazandı. "Sahtekâr dilenci, telefon sapıkları ve çocuklar duymasın" adlı oyunları sahneleyen oyuncular, salonu dolduran tiyatro severlerden büyük alkış aldı.

Tiplemeler ve içerikleriyle oldukça akıcı ve keyifli oyunlardan oluşan gösterinin perde aralarında ise davetlilere yönelik orkestra eşliğinde bir müzik ziyafeti çekildi.

Bol eğlenceli bir akşam yaşayan Şenkayalılar, kahkahaya boğulurken oyunları Şenkaya Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı'da izledi. İlçe halkının sosyal aktivite açığının giderilmesi açısından bu tür etkinliklerin önemine değinen Kaymakam Yamlı, "Gençlerin performansı göz kamaştırdı. Belirli aralıklarla böylesi organizasyonların düzenlenmesi ilçe halkının hoşça vakit geçirmesine olanak sağlayan önemli etkinliklerdir. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Oldukça güzel ve keyifli bir akşam yaşadık." şeklinde konuştu.

ŞENKAYA’YA TİYATRO GÖSTERİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2010 Perşembe 09:48:03
Güncelleme :18 Şubat 2010 Perşembe 09:52:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?