6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Seyir halindeyken araçtan atladı

Erzurum'da bir anne çocuğuyla birlikte bindiği araçtan atladı. Anne ve çocuk Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

Erzurum'da tartıştığı eşi tarafından baba evine götürülmek istenen kadın, kucağındaki çocuğuyla seyir halindeki araçtan atlayarak yaralandı. 

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Erzurum merkeze bağlı Başçakmak köyünde oturan K.K. tartıştığı eşi İ.K.'yi aracıyla babasının evine götürmek istedi. Baba evine gitmek istemeyen İ.K., kucağındaki çocuğuyla birlikte seyir halindeki araçtan kendisini aşağı attı. Ölüme atlayan genç anne yaralanırken, çocuğu ise yara almadan kurtuldu. 

Anne ve çocuğu Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, jandarma olayla ilgili tahkikat başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 15:05:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayla turhan IP: 212.174.90.xxx Tarih : 21.11.2008 12:22:03

Allah'ın bana bağişladıği hayatı asla kımse için harçayamam,beni anlamayan bir koca , aynı evi paylaşdiğim, duygularımı, hayellerımı,düşüne biliyormusunuz? çocuğunun annesiğim.Bu ne çüret benı babamın evıne götürüyor.Allah yaratığı kuluna sebest iradeye bırakıyor.Koca benim aklımı hapsedıyor,bu neçüret anlıyamıyorum bu zaman da.