4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

SHK Toplantısı yapıldı

Sosyal Hizmetler Kurulu 2009 yılı 1. Dönem Toplantısı Vali Yardımcısı Gürkan Polat başkanlığında yapıldı.

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından yürütülen Özürlü Bakım Ücreti ve Özürlü Kimlik Kartı işlemleri ile ilgili konuların da görüşüldüğü toplantıda ayrıca, İl Müdürlüğüne bağlı yurt ve yuvalarda yapılan sosyal faaliyetler, SHÇEK Genel Müdürlüğü tarafından çalışmaları sürdürülen, korunma ve bakım altında bulunan çocukların kalacağı Çocuk Evleri projesi, Çocuk Hakları Komitesinin faaliyetleri, Genel Müdürlük tarafından başlatılan Sevgi Evi projesi ile ilgili sürdürülen çalışmalar ve İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kayıtlarına geçirilen arazi, arsa ve gayrimenkuller konusu görüşüldü.

Toplantıda kurul üyelerine bilgi veren İl Müdürü Sultan Murat Aydın; İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün, “özürlü evde bakım hizmeti” konusunda, yüzde 83’lük tamamlanma oranıyla, ülke genelinde en üst sıralarda olduğunu belirterek, yıl içerisinde 3 çocuk evi açılacağını da kaydetti. İl Müdürü Aydın ayrıca, büyük bir aşama kaydedilen sevgi evleri projesine ek olarak, huzurevi, engelsiz yaşam merkezi ile bakım ve rehabilitasyon merkezi açılması için Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerekli çalışmaların başlatıldığını ifade etti.

Vali Yardımcısı Gürkan Polat’ın başkanlık ettiği toplantıda, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Sultan Murat Aydın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İrfan Salın, Atatürk Üniversitesi Temsilcisi Prof. Dr. Semih Diyarbakır, İl Sağlık Müdürlüğü Temsilcisi Doç Dr. Hakkı Çankaya, İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Hakan Metin, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü Temsilcileri Memduh Ceyhan ve İkram Sönmez ile Denetimi Serbestlik Şube Müdürlüğünden Ulaş Kavak hazır bulundular.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 16:23:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?