7
Mayıs
2024
Salı
ERZURUM

Short Track gelişim kampı başladı

SHORT TRACK GELİŞİM KAMPI BAŞLADI

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı Short Track Milli takımı kampı Erzurum Buz Hokeyi Salonu’nda başladı.

Palandöken’de bulunan kayak eğitim kamp merkezinde konaklayan ve buz hokeyi salonunda çalışan short track milli takımı, gelişim kampını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Antrenör Mülkinaz Gündüz yönetiminde başlayan Short Track Gelişim Kampı’nda Erzurum’dan 32, Kocaeli’nden 6 ve Ankara’dan da 4 sporcu yer alıyor. Dün başlayan Short trak gelişim kampı, 25 Nisan 2010 tarihine kadar devam edecek.

GÜNDE İKİ SEANS

Antrenör Mülkinaz Gündüz, 9 günlük gelişim kampı kapsamında sabah 07.00’da, akşam ise 18.00’da idman yaptıklarını belirterek, kampın iyi bir ortamda başladığını söyledi.

Gündüz, “Short Track gelişim kampımız toplam 40 sporcunun katılımı ile başladı. Amacımız dokuz günlük kampı en iyi şekilde değerlendirmek, kampta güç ve kondisyon depolayacağız. Kampın ilk gününde tüm sporcuların hırsı ve çalışma isteği beni oldukça ümitlendirdi. Bize bu kamp ortamını sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

SHORT TRACK GELİŞİM KAMPI BAŞLADI
SHORT TRACK GELİŞİM KAMPI BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2010 Cuma 17:28:04
Güncelleme :16 Nisan 2010 Cuma 17:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?