6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Short track milli takımı oluşturuldu

Erzurum’da gerçekleştirilecek olan 2011 Üniversitelerarası Kış Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek olan short track milli takımı Erzurumlu gençlerden oluşturuldu.
 
Short-track Milli takımında Erzurum’dan 7 sporcu yeraldı. A.Kerim Çintimar, Mükerrem Top, Hakan Teymur, İbrahim Aydın, Meral Şaka, Elif Kızılkaya ve Zeynep Erkılıç’tan oluşan short track milli takımı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.
Yaz ayları boyunca atletizm pistinde çalışmalar yapan short track milli takımı, Kasım ayı başında Buz Pateni Federasyonu Başkanlığının 2008 yılı faaliyet programında yer alan Bulgaristan’a gitti. Antrenörler Serhat Enyüce ve Mülkinaz Gündüz nezaretinde çalışan milli takım oyuncuları, başarılı bir kamp dönemi sonrası Erzurum’a döndüler. Kış oyunlarına yönelik hazırlıkları burada sürdüren milli takım oyuncuların gösterdiği performan, yöneticiler ve teknik heyeti memnun ediyor. 

Milli takım, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinden Serhat Enyüce ile Mülkinaz Gündüz, milli takımın yüzde 90’nın Erzurumlu sporculardan oluşmasının memnuniyet verici olduğunu söylediler. Sporculara gerekli çalışmaları yaptırdıklarını ve Bulgaristan kampının da iyi geçtiğini ifade eden Enyüce ve Gündüz, “Yetenekli sporcularımızla 2011 kış oyunlarında ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edecek bir takım oluşturduk. Bu tür kamplarla sporcularımız daha ileri seviyelere taşınıyor. Bizlere her zaman destek veren Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’a ve ekibine çok teşekkür ediyoruz."dediler.

iha
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:39:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?