4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Short track şampiyonası sona erdi

PALANDÖKEN SHORT TRACK ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

Palandöken Short Track Şampiyonası 26-27 Aralık tarihlerinde 21 sporcunun katılımıyla Erzurum Buz pateni Sarayında gerçekleştirildi. Şampiyonaya Erzurumlu sporcular damgasını vurdu.

Bütün branşlarda katıldıkları yarışmalarda başarıya doymayan Erzurumlu sporcular madalyaları topladı. Takım halinde 1. Olan Erzurum ekibini Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi spor kulübü sporcuları takip etti.

Buz Pateni Federasyonu yönetim kurulunun da katılımları ile gerçekleşen turnuva üst düzey karşılaşmalara sahne oldu.

Yarışma sonrası Erzurum izcileri Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a teşekkür plaketi verdiler.

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, “Bu yarışlar bizim 2011 için temel hazırlıklarımızı ve sporcularımızı motive çalışmalarıdır. İki yıl gibi bir sürede Short Track takımımız kendinden çokça bahsettirdi. Bundan sonrada Uluslar arası kürsülerde çokça söz ettireceklerdir. Yarışmaya katılan bütün sporcularımıza Ülkemiz adına göstermiş oldukları büyük çabalarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Buz Pateni Federasyonu Erzurum İl Temsilcisi Ensar Şahiner de yaptığı konuşmada “Erzurum 2011 için temel hazırlık aşamasını bitirmiş durumdadır. Tesislerin yüzde 80'i tamamlandı. Sporcularımız da hazırlıklarını sürdürüyorlar. Üniversiade için tam bir spor şehri olma yolunda emin adımlarla yürüyoruz” dedi.

PALANDÖKEN SHORT TRACK ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
PALANDÖKEN SHORT TRACK ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
PALANDÖKEN SHORT TRACK ŞAMPİYONASI SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 12:56:04
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 13:05:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?