8
Mayıs
2024
Çarşamba
ERZURUM

Short tracta geri sayım

SHORT TRACTA GERİ SAYIM

Palandöken’de üçlü kamp yapan Türkiye, Bulgaristan ve Kazakistanlı sport trackçılar Cumartesi ve Pazar günü yarış yapacak.

Erzurum’da kampta bulunan üç ülkenin sürat patencileri, yarış için geri sayıma başladı. Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği üçlü kamp projesi kapsamında Cumartesi ve Pazar günü yarış yapılacak. Palandöken’de dostluk içinde kamp yapan Türkiye Short Track Milli takımı, Bulgaristan ve Kazakistan antrenmanlar dışında Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde büyük bir dayanışma örneği sergiliyorlar. Palandöken’de Çinli Antrenör Wang Xuemei yönetiminde kampta bulunan Short Track Milli takımın iskeletini Erzurumlu sporcular oluşturuyor.

Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan yarışlar için son çalışmalarını yapan, Türk, Bulgar ve Kazak sporcular geri sayıma başlarken, Kamp Müdürü Abdulhadi Çintimar, çok başarılı ve zevkli yarışlar olacağının müjdesini verdi. Erzurumlu spor severleri şimdiden Short Track Uluslararası Erzurum Kupası Müsabakalarına davet eden Çintimar, üçlü kamp projesinin de başarı ile uygulandığını söyledi. Abdulhadi Çintimar, “Önce Bulgaristan’da üçlü kamp yapıldı, şimdi ülkemizde bu kamp gerçekleşiyor. Ardından da Kazakistan’da kamp yapılacak. Kamplar çerçevesinde düzenlenen yarışlarda tecrübe açısından büyük önem taşıyor. Burada üç ülkenin sporcuların sporculuk anlamında dayanışma içerisinde olması da bu spor dalı açısından oldukça sevindirici bir gelişme” diye konuştu.

SHORT TRACTA GERİ SAYIM
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 15:36:05
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 15:47:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?