6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERZURUM

Sıfırın altında dansöz keyfi

Palandöken'de sıfırın altında 20 derecede kar üzerinde dansöz oynatan turistler, yeni yıla ateş etrafında dans ederek girdi.


Yılbaşı tatilini kayak merkezinde geçiren Rus, Ukraynalı ve Hollandalı turistler, Dedeman Otel'de düzenlenen yılbaşı eğlencesi programında kar üzerinde, ateş etrafında dansöz oynatarak, eğlendi.

Havai fişek gösterisi altında birbirlerine sarılarak dans eden yerli ve yabancı turistler ilginç görüntüler oluşturdu. Karda ilk defa dans ettiğini söyleyen dansöz, kar üzerinde çok üşüdüğünü ifade ederek, "Hayatımda ilk defa kar üzerinde dans ettim. Çok keyif aldım. Adeta donmuş gibiyim" dedi.


Palan ve Polat Renaissance otellerde düzenlenen eğlence yılbaşı programlarında çoğunluğu Rus ve Ukraynalı turistler, yeni yıla çılgınca eğlenerek girdi. Masa üstünde dansöz oynatıp su gibi içki tüketen turistler, gecenin ilerleyen saatlerinde kayak merkezinde gerçekleştirilen havai fişek gösterisini izledi. Dansöze eşlik eden Rus bayanlar profesyonel dansözleri aratmadı. Birbirlerine sarılarak çılgınca öpüşen Rus ve Ukraynalı turistler sabahın ilk ışıklarına kadar doyasıya eğlenerek 2008 yılını
karşıladı.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 02:50:15
Güncelleme :1 Ocak 2008 Salı 02:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?