4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Şikayetçi amire soruşturma

TELSİZ ANONSUYLA MÜDÜRÜNÜ ŞİKAYET EDEN EMNİYET AMİRİ HAKKINDAKİ SORUŞTURMA

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde telsiz anonsuyla müdürünü şikayet eden ve hakkında idari soruşturma açılan Emniyet Amiri Erin Çoban, çağrıldığı Emniyet Müdürlüğü'nde silahını ve kimliğini teslim etmedi.

Hastaneler Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü binasında dün akşam Koruma Şube Müdürü Celal Bayar ile Şube Müdür Yardımcısı Emniyet Amiri Erin Çoban arasında yaşanan gergin anlar, telsiz konuşmalarına yansımıştı.

Kendisine baskı uyguladığını iddia ettiği Müdürü Bayar'ın hakkında işlem yaptığını ileri süren Emniyet Amiri Çoban, yaşananları herkesin öğrenmesi için telsizden anons yapmıştı. Dün hakkında idari soruşturma başlatıldıktan sonra Personel Şube Müdürlüğü'ne davet edilerek silahını ve kimliğini teslim etmesi istenen Çoban, ikinci bir anons yaparak istenenleri Emniyet Müdürlüğü'ne getirip teslim edeceğini söyledi.

Bugün Emniyet Müdür Yardımcısı Yavuz Bal ile birlikte Emniyet Müdürlüğü binasına gelen Erin Çoban, Koruma Şube Müdürü Celal Bayar ile görüştü. Gergin geçen görüşmede silahını ve kimliğini teslim etmek istemeyen Çoban, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Büro Amirliği'ne sevkini de kabul etmedi. Yaklaşık 30 dakika süren görüşme sonrası Çoban, silahını ve kimliğini teslim etmeden Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 14:08:03
Güncelleme :6 Mayıs 2011 Cuma 16:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?