19
Mayıs
2024
Pazar
ERZURUM

Sivil savunmaya taze kan

Sorumluluk sahasında bulunan 11 ilde büyük başarılara imza atan Erzurum Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü'nde 14 personel daha göreve başladı. 

Yeni atamalarla daha güçlü hale gelen Birlik Müdürlüğü tarafından personelin asli memurluğa atanmaları sebebiyle bir yemin töreni düzenlendi. Vali Vekili Kasım Yekeler, Sivil Savunma Arama Kurtarma Birlik Müdürü İsmail Eser, İl Sivil Savunma Müdürü Mehmet Koç ve Merkez İlçe Sivil Savunma Müdürü Vedat Ağbayır'da yemin töreninde hazır bulundu. 

Asli memurluğa atanan Arama Kurtarma Teknisyenlerine bir konuşma yapan Vali Vekili Kasım Yekeler, kutsal bir görev icra etmeleri sebebiyle bütün sivil savunma mensuplarını tebrik ettiğini söyledi. Yekeler; “Dünyada en kutsal varlık hiç şüphesiz ki, insandır. Sizlerin görevleri de insan hayatı kurtarmaktır. Sizler hiç kimsenin gidemeyeceği ve giremeyeceği yerlere kendi hayatınızı da riske atarak gidiyorsunuz ve gerekli müdahaleleri yapıyorsunuz. Gün olacak yaptığınız bir çalışmadan dolayı acımasızca eleştirileceksiniz, gün olacak kurtardığınız bir can için ayakta alkışlanacaksınız. Ama siz her durumda aynı görev bilinci içerisinde çalışacaksınız. Hiçbir şeyin sizin moralinizi bozmasına izin vermeyeceksiniz. Çünkü bu ülkenin sizlere çok ihtiyacı var. Sizler bizim gururumuzsunuz, öyle olmaya devam edin” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 14:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?