4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZURUM

Slovak sporcunun babasına by pass

SLOVAK SPORCUNUN BABASINA BY PASS

25. Üniversiteler Arası Kış Oyunları için Erzurum’da bulunan Slovakya Biatlon Milli Takımı antrenörü ve Biatlon milli takım sporcusu Dusan Sımocko’nun, aynı adı taşıyan babası Dusan Sımocko (60) geçtiğimiz günlerde şiddetli göğüs ağrısı şikayetiyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Sımocko’nun burada yapılan ilk tedavisinin ardından kalbe giden damarlarda tıkanıklık olduğu tespit edilerek ameliyata alınmasına karar verildi.

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalp Damar Cerrahi Klinik Şefi Doç. Dr. Bilgehan Erkut, Oyunlar Köyü Poliklinik Sorumlusu ve BEAH Kalp Damar Cerrahisi doktoru Op. Dr. Özgür Dağ ve ekibi öncülüğünde başarılı bir ameliyat geçiren Sımocko’nun kalbe giden üç ayrı damarına By-Pass müdahalesinde bulunuldu. Ameliyatın ardından düşüncelerini aldığımız Slovak antrenör, operasyonun başarılı geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisiyle yakından ilgilenen BEAH ekibine ve Başhekim Doç. Dr. Fazlı Erdoğan’a teşekkür etti. Sımocko; Çok başarılı bir sağlık ekibi ve modern bir hastanede çok başarılı bir operasyon geçirdim. Tüm doktorlara teşekkür ediyorum. Organizasyon dört dörtlük ve sorunsuz yürütülüyor.” dedi.

BAŞHEKİM ERDOĞAN; “OYUNLAR HASTANESİ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Fazlı Erdoğan ise yaptığı açıklamada Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin 2011 Kış Oyunları’nın Olimpiyat Hastanesi olarak görevlendirilmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, Türkiye ve Erzurum için önemli bir spor vitrini olan Unıversıade 2011’in sacayaklarından biri olan sağlık biriminde görev almanın sorumluluğunu başarıyla yürüttüklerini söyledi Başhekim Erdoğan; “Bu önemli organizasyonda Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak tüm sağlık ekibimiz ve ekipmanımızla, misafirlerimizin ve sporcularımızın hizmetinde olmaya çalışıyoruz. Dileğimiz çok büyük bir sağlık sorunu, kaza ve yaralanmanın yaşanmaması. Ancak biz gerek Sağlık İl Müdürlüğümüz gerekse hastanemiz olarak her türlü olumsuzluğa karşı hazırız. Erzurum için çok önemli olan bu organizasyonda üzerimize düşen görevi en güzel ve en hızlı şekilde yerine getirme gayretimiz sürecektir. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastanemizde başarılı bir By-Pass operasyonu geçiren Slovakya Milli Takımı antrenörüne geçmiş olsun dileğimizi yineliyoruz” dedi.

SLOVAK SPORCUNUN BABASINA BY PASS
SLOVAK SPORCUNUN BABASINA BY PASS
SLOVAK SPORCUNUN BABASINA BY PASS
SLOVAK SPORCUNUN BABASINA BY PASS
İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 14:11:01
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 14:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?